010-215 02 48 Ma t/m vrijdag van 09:00-17:00
Deel dit vrijwilligerswerk:

Ga jij mee als vakantie vrijwilliger?

Hoe word je vakantievrijwilliger?

Via deze website kun je je aanmelden voor vrijwilligerswerk als vakantiebegeleider. Na aanmelding nodigen wij elke kandidaat vrijwilliger uit voor een intakegesprek. Deze gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Rotterdam. Voor elk kennismakingsgesprek nodigen wij maximaal vier kandidaten tegelijk uit. Tijdens het gesprek willen wij graag kennis met je maken en heb je gelegenheid jouw motivatie om vakantiebegeleider te worden nader toe te lichten. Uiteraard vertellen onze medewerkers van de begeleidersafdeling je dan ook alles over wat het begeleiden van onze reizen allemaal inhoudt in de praktijk. Ook heb je dan volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Wij verzoeken je altijd een kopie van jouw paspoort of ID-kaart mee te nemen naar een intakegesprek. Voor het intakegesprek vergoeden wij geen reiskosten. Dit beschouwen wij als een sollicitatiegesprek. Bij ons kantoor vlakbij Rotterdam Airport kun je gratis parkeren en ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend bereikbaar.

Na dit kennismakingsgesprek laten wij je weten of wij je zullen inschrijven als vrijwilliger.Selectiecriteria vrijwilligerswerk gehandicapten

Wij hanteren de volgende criteria voor het selecteren van vrijwillige reisbegeleiders:

  • Een goede geestelijke en lichamelijke gesteldheid
  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • Leeftijd tussen 18 en 70 jaar (ongeveer)
  • Deelname eerste reis in Nederland
  • Volledige inzet om reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen
  • Flexibiliteit, enthousiasme en creativiteit
  • In een team kunnen werken
  • Bij verpleegkundigen een BIG-registratie
Wat wij jou bieden

Wij bieden je de mogelijkheid om op een uitdagende en verantwoordelijke manier te werken met mensen met een beperking in een prettige werkomgeving. Tijdens de reis werk je in een team met ervaren vrijwilligers en minstens één zorgprofessional. Je staat er nooit alleen voor. Bij elke doe reis doe je weer nieuwe werkervaring op. Het behalen van een studiepunt of betaald werk als begeleider behoren ook tot de mogelijkheden.

Al onze begeleiders krijgen, na een positieve beoordeling van hun intakegesprek, een inlogcode. Met deze code kun je inloggen op onze speciale begeleiderswebsite. Daar kun je veel tips en handleidingen vinden en gegevens over door de jou te begeleiden vakanties downloaden. Ook vind je op deze website altijd contactgegevens van jouw mede-begeleiders en van onze zorgprofessionals. Samen met hun bereid je jezelf voor op de vakanties die je begeleidt.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen op 010 - 215 02 48,
of stuur een e-mail naar info@set-reizen.nl.
Groepsfoto begeleiders